Groningen staat open voor transfer: Maar hij gaat niet weg voor wisselgeld

Groningen staat open voor transfer: "Maar hij gaat niet weg voor wisselgeld"

15-11-2017 11:10
13

Mimoun Mahi mag in de winterstop vertrekken bij FC Groningen, maar niet voor een appel en een ei. Dat stelt algemeen directeur Hans Nijland.

"Mahi is nog steeds onze topscorer. Hij gaat niet weg voor wisselgeld", zegt Nijland in Voetbal International. Vorig jaar was Fulham bereid ruim drie miljoen euro te betalen voor de Marokkaanse international, maar liet Groningen hem niet gaan door het vertrek van Hans Hateboer, Albert Rusnák en Danny Hoesen in de laatste dagen van de transferperiode. Nijland: "De transfer van Mahi kón dus niet doorgaan. Dat konden wij ons sportief gezien niet permitteren."

Wedden

Meer odds

"Vorig jaar in de winter hebben wij met hem de afspraak gemaakt dat als er in de volgende transferperiode een serieuze bieding zou komen, wij willen meedenken. Afgelopen zomer is er geen club voor hem gekomen, maar die afspraak staat nog steeds. Dat staat volstrekt los van het incident met Veldwijk", besluit de Groningen-directeur. Mahi kwam onlangs negatief in het nieuws, nadat hij ploeggenoot Veldwijk ernstig geschoffeerd zou hebben. Hij ontkent 'walgelijke uitspraken' te hebben gedaan.