'Gevoelige tik dreigt voor Bosz en co: Premier League-interesse voor hoofdscout'

'Gevoelige tik dreigt voor Bosz en co: Premier League-interesse voor hoofdscout'

15-11-2017 16:34
2

Arsenal lijkt van plan te zijn om een gevoelige tik uit te delen aan het Borussia Dortmund van trainer Peter Bosz. Hoofdscout Sven Mislintat staat in de nadrukkelijke belangstelling van The Gunners, beweert ESPN.

Mislintat moet in Noord-Londen Steve Rowley opvolgen, die al vanaf 1996 verantwoordelijk is voor het scoutingsbeleid van Arsenal. De Brit zou echter zomaar eens slachtoffer kunnen worden van interne hervormingen bij Arsenal. Wanneer Rowley daadwerkelijk het Emirates Stadium verlaat, is Mislintat favoriet om hem op te volgen. De 45-jarige Duitser heeft onder meer Robert Lewandowski, Shinji Kagawa, Pierre-Emerick Aubameyang en Ousmane Dembélé naar BVB gebracht.

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste keer dat er getrokken wordt aan de hoofdscout van Borussia Dortmund. In augustus doken er berichten op dat Bayern München Mislintat wilde losweken van de rivaal uit Westfalen. "Sven blijft bij Borussia Dortmund, punt. We hebben nog niet zo lang geleden zijn contract verlengd tot medio 2021", liet de gedecideerde sportief directeur Michael Zorc destijds weten.