Everton-aanvaller spreekt zich uit: Ik heb medelijden met Koeman

Everton-aanvaller spreekt zich uit: "Ik heb medelijden met Koeman"

Gepubliceerd: woensdag 15 november 2017 om 18:04wo 15-11-2017 om 18:04

Oumar Niasse heeft medelijden met de ontslagen Ronald Koeman. De Senegalese spits van Everton werd door Koeman terug bij de A-selectie gehaald, nadat hij tijdelijk naar de belofteploeg was verbannen, maar kon het ontslag van de manager niet voorkomen.

"Ik heb medelijden met Koeman na alles wat er gebeurd is en nadat de club hem heeft ontslagen", laat Niasse weten aan Sky Sports. "Ze wilden me eigenlijk laten gaan. Ik stond ook al klaar om te vertrekken, omdat ik wist dat het een moeilijk seizoen zou gaan worden. Ik heb Koeman nog bedankt, want hij had ook kunnen zeggen: nee, jij blijft gewoon bij de reserves."

Het had weinig gescheeld of Niasse had een andere Nederlandse manager gehad. Op de laatste dag van de transfermarkt kon hij naar Crystal Palace, waar Frank de Boer toen nog de scepter zwaaide, maar de overstap ging op het laatste moment niet door. "Ik heb een uur voor de deadline besloten om niet te tekenen. Zij weten waarom, ik weet waarom en verder wil ik er niet al te diep om ingaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws