Update: 'Klopp alweer ontslagen uit het ziekenhuis: aanvullend onderzoek nodig'

Update: 'Klopp alweer ontslagen uit het ziekenhuis: aanvullend onderzoek nodig'

15-11-2017 23:00
5

Jürgen Klopp heeft de training bij Liverpool woensdagmiddag aan zich voorbij laten gaan. De vijftigjarige manager voelde zich niet goed en besloot zich in het ziekenhuis te laten onderzoeken.

Dat meldt Liverpool op de clubsite. Volgens de Premier League-club voelde de Duitser zich niet goed, maar was zijn bezoek aan het ziekenhuis vooral uit voorzorg. 'Hij wordt onderzocht door verschillende doktoren en is daarom niet aanwezig bij de training', schrijven The Reds. Het lijkt echter mee te vallen.

'Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat Jürgen langer in het ziekenhuis moet blijven, hij mag vanavond weer naar huis', aldus de club. 'Echter, hij zal de komende dagen misschien wel nog verder onderzocht worden. De club vraagt dat de privacy van Jürgen, zijn familie en de andere patiënten gewaarborgd wordt bij zijn ziekenhuisbezoeken.'

Klopp gaat met Liverpool een pittige periode tegemoet met liefst dertien wedstrijden tot en met 1 januari. De reeks wordt afgetrapt met een competitieduel met Southampton.

Update 23.00: Klopp is woensdagavond ontslagen uit het ziekenhuis, meldt The Liverpool Echo. De Duitse oefenmeester moet naar verwachting nog enkele aanvullende onderzoeken ondergaan. Of hij van de partij is tijdens de thuiswedstrijd tegen Southampton van zaterdagmiddag, is vooralsnog onduidelijk.