'NAC dreigt City-huurling alweer kwijt te raken: interesse uit Premier League'

'NAC dreigt City-huurling alweer kwijt te raken: interesse uit Premier League'

15-11-2017 21:32
22

NAC Breda verliest verdediger Pablo Mari mogelijk in de winterstop. De 24-jarige Spanjaard wordt gehuurd van Manchester City en zou zich namens de Bredanaars in de kijker van meerdere Premier League- en Championship-clubs gespeeld hebben.

Dit meldt The Daily Mail woensdagavond, zonder dat het concrete namen noemt. Mari is in zijn debuutseizoen bij NAC direct uitgegroeid tot aanvoerder en zou in Engeland grote indruk gemaakt hebben met zijn leiderschapscapaciteiten en zijn rust aan de bal. Bovendien heeft Mari een relatief lage afkoopsom in zijn contract met Manchester City laten opnemen, waardoor hij tijdens de winterstop al voor een bescheiden bedrag gekocht kan worden.

Mari, op dit moment herstellende van een enkelblessure, heeft bij The Citizens nog een contract tot de zomer van 2019. Wat de Premier League-koploper met hem van plan is, is vooralsnog onduidelijk. Mari moet zijn Manchester City-debuut nog maken en is met NAC aan zijn tweede tijdelijke werkgever toe: vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Spaanse Girona.