'Bayern wil voldoen aan wensen Lewandowski en kijkt bij concurrent'

'Bayern wil voldoen aan wensen Lewandowski en kijkt bij concurrent'

15-11-2017 23:35
10

Bayern München lijkt gehoor te willen geven aan de wensen van Robert Lewandowski. De Pool liet woensdag weten dat hij graag een 'jonge, hongerige' concurrent naar Zuid-Duitsland ziet komen, waardoor Lewandowski wat vaker rust kan pakken.

BILD kwam woensdagochtend met de naam van Ajacied Kasper Dolberg op de proppen, maar Bayern lijkt andere plannen te hebben. Volgens de Duitse krant is Sandro Wagner van Hoffenheim de beoogde back-up achter Lewandowski. De 29-jarige Duitser, afkomstig uit de jeugdopleiding van Bayern, zou zijn huidige werkgever zelfs al verzocht hebben om mee te werken aan een winterse overstap.

Wagner verliet Bayern in 2008 en heeft vervolgens via een lange omweg de Bundesliga-top bereikt. Nadat de spits meerdere jaren in de lagere Duitse divisies heeft doorgebracht, dook hij in 2015 op bij SV Darmstadt. Daar verdiende hij een transfer naar Hoffenheim, waar hij zich opwerkte tot Duits international. Dit seizoen staat Wagner op zes officiële doelpunten namens de club van Justin Hoogma, die momenteel op de vijfde plek in de Bundesliga staat.