'FC Utrecht zit nog steeds in mijn hart. Was juiste moment om stap te maken'

'FC Utrecht zit nog steeds in mijn hart. Was juiste moment om stap te maken'

16-11-2017 20:52
12

Sébastien Haller is FC Utrecht nog niet vergeten. De Franse spits heeft zijn transfer naar Eintracht Frankfurt te danken aan zijn goede periode in de Domstad.

"Het was het juiste moment om de stap te maken", zegt Haller in een interview met France Football. "FC Utrecht besefte dat het een interessante transfersom kon krijgen en ik had een stapje omhoog nodig. Frankfurt was de beste keuze voor mij. Zij gaven me veel vertrouwen en garanties. Voor mij was het belangrijk om speelminuten te krijgen."

"Ik ben nog jong en ik heb veel geleerd van mijn tijd bij FC Utrecht. Ik voelde me belangrijk in dat elftal en ik was onderdeel van een mooi project. Ik werd gesteund door heel de club en alle fans, FC Utrecht zit nog steeds in mijn hart."

Haller heeft vijf goals gemaakt in elf competitieduels voor Frankfurt. In het begin was het even wennen voor hem. "Het gaat sneller dan in Nederland. Maar het verschil zit hem vooral in de atmosfeer en de passie. Het stadion zit altijd vol. We hebben echt geluk met onze supporters. Ze steunen ons in iedere wedstrijd."