Voorkeur voor Kuyt als hoofdtrainer: 'Zijn hier meer ingestapt zonder ervaring'

Voorkeur voor Kuyt als hoofdtrainer: 'Zijn hier meer ingestapt zonder ervaring'

17-11-2017 21:13
2

Quick Boys-doelman Jesper Hogedoorn ziet Dirk Kuyt graag trainer worden op Nieuw-Zuid. Na drie jaar moeten de Katwijkers op zoek naar een nieuwe hoofdcoach omdat Jan Zoutman besloten heeft te vertrekken bij de amateurs uit de Derde Divisie. Zoutman is onder andere bekend van Jong FC Twente.

Wat Hogedoorn betreft mag Kuyt het stokje overnemen. "Als die zou willen, zeker. Moet je hem effe bellen, haha", zegt hij tegen Voetbal in de Bollenstreek. "Hij heeft nog niet het papiertje, maar aan het einde van dit seizoen natuurlijk wel. Ik weet niet of Dirk dat wil. Er zijn natuurlijk meer trainers ingestapt zonder veel ervaring. Dat kan hij hier mooi leren."

Wedden

Meer odds

Hogedoorn is geen onbekende in de voetbalwereld. De 32-jarige sluitpost debuteerde op zeventienjarige leeftijd bij Feyenoord en heeft bij diverse topclubs uit het amateurvoetbal gespeeld. Na drie jaar Kozakken Boys koos hij voor Quick Boys. "Na drie jaar was het wel mooi geweest. Als ik op 32-jarige leeftijd nog iets anders wilde, moest ik het nu doen. En als Quick Boys dan komt, twijfel je niet. Ik denk dat er qua entourage en complex geen mooiere club is."