Meteen Bundesliga-interesse voor Sol: Dat zullen de mensen toch wel begrijpen?

Meteen Bundesliga-interesse voor Sol: "Dat zullen de mensen toch wel begrijpen?"

18-11-2017 07:32
8

Fran Sol is weer terug bij Willem II na een aantal onzekere en moeilijke weken. Er is ook meteen interesse voor de Spaanse spits: VfB Stuttgart wil Sol hebben.

Dat meldt het Brabants Dagblad, dat tevens schrijft dat de Bundesliga-club zeker niet de enige geïnteresseerde partij is. Volgens de regiokrant zat de zaakwaarnemer van Sol onlangs al om de tafel met de hoofscout van VfB Stuttgart, Sacha Koch. Het doel is om de Spanjaard in de winterstop naar Duitsland te halen.

Sol was enkele weken afwezig bij Willem II omdat zijn teelbal verwijderd werd vanwege de vrees voor een tumor. "De dag dat ik bij Willem II vertelde dat ik geopereerd moest worden, zou er een gesprek zijn over het verbeteren van mijn contract", zegt Sol zaterdag. "Daar denk ik nu even niet aan. Ik focus me op mijn herstel. Ik heb gezien hoeveel mensen die bij Willem II betrokken zijn van mij houden. Maar dat mag een keuze niet beïnvloeden. Als bijvoorbeeld Real Madrid komt, dan ga je toch? Dat zullen de mensen toch wel begrijpen? Een carrière is maar kort."