Bizar verhaal Van Nistelrooy: 'Huisarts gebeld dat Leontien ongeluk had'

Bizar verhaal Van Nistelrooy: 'Huisarts gebeld dat Leontien ongeluk had'

18-11-2017 12:13
7

De Engelse roddelpers heeft in de tijd van Ruud van Nistelrooy bij Manchester United op bizarre manieren proberen te ontdekken of zijn vrouw Leontien zwanger was.

"Leontien en ik trouwden en daarna ging het over: wanneer is ze zwanger?", vertelt Van Nistelrooy bij Matchwinner Pro. "En om daarachter te komen hebben ze de huisarts gebeld met een verhaal dat ze een zwaar ongeluk heeft gehad en dat ze moesten weten of ze zwanger was, voor de operatie. Maar ze zat gewoon naast me op de bank."

Wedden

Meer odds

"Wel heftig als die assistente van de huisarts opbelt van: 'Ruud, Ruud, Leontien heeft een ongeluk gehad'. Ik zei: Nee, ze zit hier gewoon naast me. Dus zo ver gaan ze om nieuws te brengen."

Van Nistelrooy en zijn ploeggenoten zijn ook afgeluisterd door de tabloids. "In de periode bij Manchester United bespraken we dingen in het team die in de krant terug te lezen waren. Hoe kan dat? Je wordt wantrouwig: hij is het misschien, of hij. Sommigen dachten dat ik het was, je weet het gewoon niet meer. Uiteindelijk bleek dus dat we gewoon afgeluisterd waren."