Zorgwekkende ontwikkelingen in Engeland: Klaassen en Riedewald wéér op tribune

Zorgwekkende ontwikkelingen in Engeland: Klaassen en Riedewald wéér op tribune

18-11-2017 15:54
18

Zorgwekkend voor Davy Klaassen en het Nederlands elftal: de middenvelder van Everton maakt zaterdagmiddag wederom geen deel uit van de wedstrijdselectie van zijn club. The Toffees nemen het om 16.00 uur op tegen Crystal Palace. 

Het is al de vierde keer dit seizoen dat Klaassen op de tribune zit bij Everton. Interim-manager David Unsworth ziet het duidelijk niet zitten in de aanvallende middenvelder, die onder de ontslagen Ronald Koeman nog wel regelmatig op een basisplaats kon rekenen. De volksclub uit Liverpool betaalde in de zomer ruim 25 miljoen euro voor Klaassen. 

Bij Crystal Palace ontbreekt Jaïro Riedewald. Zijn situatie is mogelijk nóg zorgelijker. Manager Roy Hodgson, die het in september overnam van Frank de Boer, lijkt de verdediger simpelweg niet goed genoeg te vinden voor de Premier League. Bij Palace ontbreekt ook Patrick van Aanholt. Timothy Fosu-Mensah begint op de bank tegen Everton.

Bij de clash tussen Bournemouth en Huddersfield, die eveneens om 16.00 uur begint, komen Nathan Aké (Bournemouth) en Rajiv van la Parra (Huddersfield) in actie. Southampton begint met Virgil van Dijk en Wesley Hoedt aan het uitduel met Liverpool. Bij The Reds speelt Georginio Wijnaldum. Leroy Fer staat in de basis bij Swansea City, dat op bezoek gaat bij Burnley.