Vrije dag NAC-spelers ingetrokken: 'Allemaal gefaald, niemand uitgezonderd'

Vrije dag NAC-spelers ingetrokken: 'Allemaal gefaald, niemand uitgezonderd'

19-11-2017 07:21
25

De vrije zondag van de spelers van NAC Breda is na de blamage tegen Ajax ingetrokken. De voltallige selectie komt bijeen op het trainingscomplex in Zundert, meldt BN/De Stem.

Ajax boekte in het Rat Verlegh Stadion zijn grootste uitzege in de historie (0-8). NAC-aanvoerder Pablo Mari vindt dat iedereen bij zichzelf te rade moet gaan. "Morgen (zondag) is het moment om ieder afzonderlijk te zeggen wat hem op het hart ligt. We hebben allemaal gefaald, niemand uitgezonderd. Het is goed om alles op tafel te leggen en alles naar elkaar toe uit te spreken."

Fabian Sporkslede, die zijn opleiding bij Ajax genoot, trekt het boetekleed aan. "We gaan met een gevoel van schaamte van het veld", zegt hij tegen Voetbal Inside. "Het publiek hier in Breda verdient beter. Spelers pakten hun verantwoordelijkheid niet, het is niet NAC-waardig. Op dit moment, vanavond, is NAC niet Eredivisie-waardig. Het is aan ons om het om te draaien."

NAC staat na de zeperd tegen Ajax op de zeventiende plaats in de Eredivisie. Hekkensluiter Roda JC heeft twee punten minder.