Cocu lacht na 'lucky' zege: Misschien gaan we even langs met de bus

Cocu lacht na 'lucky' zege: "Misschien gaan we even langs met de bus"

19-11-2017 17:35
68

PSV was zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle onherkenbaar. Dat geeft trainer Phillip Cocu toe. Toch won de Eredivisie-koploper met 0-1.

"Dat we hier goed wegkomen staat buiten kijf, want we speelden heel matig", zegt Cocu tegen de NOS. "We werkten hard, maar voetballend was het ver onder ons niveau. Heel slordig. Dus nee, we verdienden niet om hier te winnen. PEC speelde ook een prima wedstrijd. Wij zijn zeer gelukkig met deze drie punten."

De PSV-trainer zag dat vooral zijn aanvallers niet uit de verf kwamen. "Ze hadden veel moeite. Chucky (Hirving Lozano, red.) had ook veel moeite met het kunstgras. Zijn passing was niet goed, zijn aannames niet en zijn vrije trappen nam hij ook niet lekker."

Op de vraag of Cocu het geluk van de kampioen bespeurt, antwoordt hij: "Het is natuurlijk veel te vroeg om te praten over een kampioenschap. Zeker na zo'n wedstrijd zal je me dat nooit horen roepen. Maar we hebben wel geluk gehad en aan het einde van de rit kan zo'n overwinning wel belangrijk zijn." Of de PSV'ers niet even langs het casino moeten? Cocu lachend: "Misschien gaan we even langs met de bus."