'PSG stelt transferprioriteit nummer één: Thiago Silva moet landgenoot overtuigen'

'PSG stelt transferprioriteit nummer één: Thiago Silva moet landgenoot overtuigen'

20-11-2017 08:59
11

Paris Saint-Germain gaat deze winter vermoedelijk werk maken van de komst van Philippe Coutinho. Volgens het Franse Telefoot is de Braziliaanse spelbepaler van Liverpool prioriteit nummer één voor de Parijse grootmacht.

PSG-aanvoerder Thiago Silva moet naar verluidt ingezet worden om de deal rond te krijgen. De Braziliaanse verdediger kent Coutinho van de nationale ploeg en zou zijn landgenoot moeten overtuigen om voor een vertrek naar Frankrijk te kiezen. Het is echter nog maar de vraag of het zover komt. Coutinho zelf lijkt meer te voelen voor een transfer naar FC Barcelona, terwijl PSG spelers moet verkopen om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen.

Coutinho was afgelopen zomer een van de meest gewilde spelers op de transfermarkt. FC Barcelona was vrijwel de gehele zomer bezig om Coutinho naar Camp Nou te halen en deed vlak voor de transferdeadline een megabod, maar Liverpool wilde niet meewerken. Naar verwachting gaan de Catalanen tijdens de winterstop opnieuw een poging wagen.