Bruggink kritisch op Feyenoorder: 'In het buitenland denken ze: wat kan hij goed?'

Bruggink kritisch op Feyenoorder: 'In het buitenland denken ze: wat kan hij goed?'

20-11-2017 16:30
20

Tonny Vilhena zal meer moeten brengen bij Feyenoord. Dat is de conclusie van Arnold Bruggink, die de 22-jarige middenvelder zaterdag in het duel met VVV-Venlo een dot van een kans zag missen.

Vilhena dook in de 69e minuut op voor de doelman van de Limburgers, maar faalde. "Dan zul je nooit acht goals gaan scoren per seizoen", reageert Bruggink bij FOX Sports. "Als je die bal laag in de hoek schiet is het altijd raak, maar nooit half hoog."

Wedden

Meer odds

De analist mist momenteel een unique selling point bij de Oranje-international. "Vilhena zal zich moeten gaan onderscheiden in zijn spel, waardoor hij een volgende stap zou kunnen gaan maken. Je komt niet meer weg met een middenvelder die mee hobbelt. In het buitenland denken ze: wat kan hij dan heel goed?"

Ook doelman Brad Jones krijgt dit seizoen veel kritiek, maar dat vindt Gertjan Verbeek te makkelijk. De Australiër leek niet vrijuit te gaan bij de gelijkmaker van Damian van Bruggen. "Er staan zoveel mensen voor je neus. Hij moet op een heel laat moment reageren. Ik vind niet dat hij hier zo heel veel aan kan doen."