Toornstra geniet: Dat was wel echt een kippenvelmomentje voor mij

Toornstra geniet: "Dat was wel echt een kippenvelmomentje voor mij"

22-11-2017 09:50
20

Jens Toornstra beseft hoe dicht Feyenoord bij een stunt was in het duel met Manchester City. Na Everton en Wolverhampton Wanderers zouden de Rotterdammers pas de derde ploeg zijn geweest die dit seizoen punten afsnoepten van The Citizens.

"Ik vind het lastig om te zeggen, maar ik vind dat we als team vandaag heel goed gespeeld hebben", reageert Toornstra bij Feyenoord TV. "We hebben heel compact verdedigd en weinig weggegeven, alleen is het dan wel extra zuur als je dan twee minuten voor tijd een goal tegen krijgt. Het was wel extra lekker geweest als je hier met een punt naar huis was gegaan."

Feyenoord was zeker niet kansloos, meent de aanvallende middenvelder. "Het is niet dat we de hele wedstrijd ondersteboven zijn gespeeld. We hebben zelf ook wel iets kunnen laten zien. Misschien hadden we zelfs wel een doelpunt verdiend. Het spel biedt vertrouwen, maar je wilt het graag gepaard zien gaan met een resultaat."

Toornstra was onder de indruk van de meegereisde Feyenoord-fans. "Ik vond het echt heel mooi dat de supporters zo klapten voor ons. Dat was wel echt een kippenvelmomentje voor mij. Het was heel mooi dat ze negentig minuten achter ons hebben gestaan."