Van Gaal over 'ongelooflijke' Feyenoord-fans: Beste publiek van Nederland

Van Gaal over 'ongelooflijke' Feyenoord-fans: "Beste publiek van Nederland"

22-11-2017 11:32
124

Louis van Gaal genoot dinsdagavond van de fans van Feyenoord. Als analist van Ziggo Sport was de voormalig bondscoach aanwezig in het Etihad Stadium bij de Champions League-clash tussen Manchester City en de Rotterdamse grootmacht. Ruim 3000 fans uit Nederland waren afgereisd naar Manchester. 

Negentig minuten lang werd Feyenoord toegezongen door de hondstrouwe aanhang. Van Gaal vond het indrukwekkend. "Ze waren ongelooflijk", zei hij na de wedstrijd. "Het is het beste publiek van Nederland, lijkt mij."

Wedden

Meer odds

"Als jij in deze situatie nog 3000 fans hier naartoe kan halen en ook nog het hoogste woord kan hebben... Nou is dat publiek van Manchester City wel theaterpubliek, dus ik had het me wel zo voorgesteld. Maar het is geweldig hoe zij hun spelers steunen."

Feyenoord ging in het Etihad Stadum met 1-0 onderuit. Raheem Sterling maakte in de slotminuten de enige treffer. Na vijf opeenvolgende nederlagen in de Champions League zit het Europese avontuur erop voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. 

Check ook: Van Gaal tegen Van Gelder: 'Dat je gewoon vragen stelt en niet zelf mening geeft'