Half Europa gelinkt aan 'beest' De Vrij: 'FC Barcelona, Real Madrid of Duitsland'

Half Europa gelinkt aan 'beest' De Vrij: 'FC Barcelona, Real Madrid of Duitsland'

23-11-2017 19:42
14

FC Barcelona, Real Madrid, de Duitse top: Stefan de Vrij kan het allemaal aan. Dat zegt Edson Braafheid, die tussen 2014 en 2016 bij SS Lazio collega was van de Oranje-international. 

"Stefan is een beest. Hij zit nu nog niet eens aan zijn top. De concentratiefoutjes die hij in Nederland maakte, zijn er helemaal uit. Stefan kan zo sober spelen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bepalende spelers bij Lazio", aldus FC Utrecht-verdediger Braafheid voor de camera van FOX Sports. "Hij is zeker klaar voor een stap omhoog."

"Stefan zou in Engeland niet misstaan, want hij is verdedigend heel sterk. Maar Stefan is voetballend ook erg goed, dus er kan bij Barcelona, Real Madrid of in Duitsland ook wel een plekje zijn voor hem. Bij een voetballende club is altijd een plekje voor Stefan."

In Italië wordt er al maanden druk gespeculeerd over de sportieve toekomst van de 25-jarige De Vrij. Het contract van de stopper loopt na afloop van dit seizoen af. Onder meer Everton, Juventus en Internazionale hebben belangstelling voor hem

No Poll