Alweer weg uit Nederland na paar maanden: Tot een akkoord gekomen

Alweer weg uit Nederland na paar maanden: "Tot een akkoord gekomen"

23-11-2017 22:25
5

Go Ahead Eagles en La'Vere Corbin-Ong gaan na een halfjaar weer uit elkaar. De Canadees heeft een mondeling akkoord bereikt met de regerend landskampioen van Maleisië, Johor Darul Ta'zim Football Club (JDT).

La'Vere streek deze zomer neer bij Go Ahead, dat hem transfervrij overnam van FSV Frankfurt. Hij tekende voor één jaar in Deventer. De verdediger speelde in thuisland Canada voor Whitecaps en Residency. In 2012 maakte hij de overstap naar het Duitse FC Pommern. Na een avontuur bij Berliner AK 07 kwam hij bij Frankfurt terecht.

"Johor Darul Ta'zim Football Club heeft zich onlangs bij ons gemeld voor La'Vere en werd direct concreet met een goed bod", laat technisch manager Dennis Bekking weten. "Na onderhandeling zijn wij met JDT tot een akkoord gekomen. Ondertussen focust La'Vere zich, op en top prof als hij is, volledig op de wedstrijd tegen Fortuna Sittard en de wedstrijden daarna. Als de transfer helemaal rondkomt, zal hij eind december zijn focus verleggen naar Maleisië, waar dan de voorbereiding op een nieuw seizoen begint."