Nederlander keert terug op Old Trafford: 'Met PSV speelden we er heel goed'

Nederlander keert terug op Old Trafford: 'Met PSV speelden we er heel goed'

24-11-2017 17:36
19

Davy Pröpper heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke schakel bij Brighton & Hove Albion. De middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van PSV, miste zelfs nog geen minuut in de Premier League.

Pröpper gaat zaterdag met Brighton op bezoek bij Manchester United. Hij bewaart goede herinneringen aan Old Trafford. Twee jaar geleden speelde hij met PSV met 0-0 gelijk tegen The Mancunians. "Het zal leuk zijn om daar weer te spelen", vertelt Pröpper op de website van de nummer negen van Engeland. "Het is een geweldig stadion, waar een geweldige sfeer hangt."

"Ik kijk er echt naar uit", vervolgt Pröpper. "Met PSV speelden we er een goede wedstrijd. We verdedigden sterk en zij konden geen oplossing vinden, dus dat was een uitstekend resultaat voor ons." De creatieve middenvelder hoopt zaterdag opnieuw op een stunt, maar United is al 38 thuisduels op rij ongeslagen. "Die reeks moet toch een keer verbroken worden."

Pröpper heeft het goed naar zijn zin in de Premier League. "Ik ben blij dat ik hier ben en we presteren heel goed. We moeten gewoon op deze voet doorgaan en dan blijven we er zeker in. Ik voel me zelf steeds beter. In de eerste maanden ben je vooral aan het wennen aan de manier van spelen en aan je nieuwe teamgenoten, maar nu voelt het meer normaal."