In het kort: overtuigende zege van Oranjevrouwen op Slowakije

24-11-2017 21:21
9

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Oranjevrouwen winnen ook tweede WK-kwalificatieduel
Het Nederlands dameselftal heeft ook de wedstrijd tegen Slowakije gewonnen. De ploeg van Sarina Wiegman boekte een overtuigende ruime 0-5 zege. Oranje kwam geen moment in de problemen tegen de Slowaken. Stephanie van der Gragt opende de score met een kopbal. Aan het einde van de eerste helft liep Oranje pas weg bij Slowakije. Dankzij een overtuigende vrije trap van Sherida Spitse werd het 0-2. Nog voor de rust werd het dankzij Vivianne Miedema. In de tweede helft werd het ook nog 0-4 en 0-5. Dankzij de drie punten komt Oranje in punten gelijk met Ierland en Noorwegen. Dinsdag is in Nijmegen Ierland de tegenstander.