Britse geruchten: Real Madrid met 89 miljoen euro naar Manchester

Britse geruchten: Real Madrid met 89 miljoen euro naar Manchester

26-11-2017 11:59
15

Real Madrid is naar verluidt van plan om met een flinke zak geld aan te kloppen bij Manchester United. De Koninklijke zou een bedrag van ruim 89 miljoen euro over hebben voor Anthony Martial.

Dit wordt bericht door diverse Britse boulevardmedia, waaronder The Daily Mail. De 21-jarige Fransman zou gelden als dé droomversterking voor Real Madrid, wanneer de zomerse transfermarkt weer opent. Trainer Zinedine Zidane ziet Cristiano Ronaldo en Karim Benzema dit seizoen worstelen met hun vorm en is op zoek naar vers bloed voor in de aanval. Die impuls had eigenlijk van Kylian Mbappé moeten komen, maar het achttienjarige supertalent verkoos deze zomer een transfer naar Paris Saint-Germain boven een overstap naar de Spaanse hoofdstad.

Martial werd in de zomer van 2015 door Louis van Gaal opgepikt bij AS Monaco en beleefde een uitstekend debuutseizoen op Old Trafford. Sinds Jose Mourinho het stokje van Van Gaal heeft overgenomen, is de vleugelaanvaller echter niet meer verzekerd van een vaste basisplek. Dit seizoen mocht Martial in vijf Premier League-wedstrijden aan de aftrap staan, maar wist hij wel vijfmaal tot scoren te komen.