Zaakwaarnemer duidelijk: Hij wil de rest van zijn leven bij Real Madrid blijven

Zaakwaarnemer duidelijk: "Hij wil de rest van zijn leven bij Real Madrid blijven"

27-11-2017 18:30
11

Het avontuur van Gareth Bale bij Real Madrid is nog altijd geen onverdeeld succes, maar de Welshmen denkt niet aan een vertrek. Zijn zaakwaarnemer heeft slecht nieuws voor Manchester United en Tottenham Hotspur, die Bale zouden begeren.

Jonathan Barnett beseft dat blessureleed Bale veelvuldig in de weg staat, maar is desondanks enthousiast. "Bale is een fantastische speler geworden. Hij hoort bij de drie beste spelers in de wereld en ik ben heel trots op hem. Met een beetje geluk keert hij over een paar weken terug en speelt hij fantastisch. Jullie zullen zien hoe goed hij is", zegt de belangenbehartiger tegen Fichajes.

"Hij wil de rest van zijn leven bij Real Madrid blijven. Hij houdt van Madrid, het leven daar en de club", aldus Barnett, die baalt van de kritische houding van de fans van de Koninklijke. "Natuurlijk doet het hem pijn als ze hem niet steunen. Het is bizar. Dat gebeurt alleen in Spanje en ik begrijp het niet. Fans moeten begrijpen wat voor een goed persoon hij is."

Barnett haalt ook uit naar de Spaanse media, die het regelmatig op Bale gemunt hebben. "Je moet voorzichtig zijn, maar sommige journalisten schrijven bullshit. Ze moeten terug naar school om te leren hoe journalistiek werkt."