PEC Zwolle-aanvoerder denkt aan transfer: Ik heb mijn droom uitgesproken

PEC Zwolle-aanvoerder denkt aan transfer: "Ik heb mijn droom uitgesproken"

30-11-2017 17:54
15

Bram van Polen draait er niet omheen: hij wil graag nog een keer in Australië voetballen. De aanvoerder van PEC Zwolle kan echter ook verlengen.

"Ik ben met PEC in onderhandeling", bevestigt Van Polen, wiens contract na dit seizoen afloopt, aan FOX Sports. "Maar goed, zij kennen mijn wens om nog een keer in Australië te voetballen. We zijn aan het praten. Voor de rest wil ik het daar wel een beetje bij laten. Ik heb mijn droom uitgesproken. Nu richt ik me op PEC. We zien wel of we eruit gaan komen."

Voormalig ploeggenoot Wout Brama maakte eerder dit jaar de overstap naar Australië, waar hij voetbalt voor Central Coast Mariners. "Ja, die spreek ik nog weleens. Ik heb altijd contact met hem gehouden", lacht Van Polen.

"Hoe groot de kans is dat ik volgend jaar nog bij PEC speel? Weet ik echt nog niet. Maar die kans is echt wel behoorlijk groot, hoor. Zo makkelijk is het niet om in dat soort landen terecht te komen. Ik ben ook de jongste niet meer. Ze weten in elk geval van mijn ambitie en aan de hand daarvan gaan we gewoon kijken wat voor mij en mijn gezinnetje het beste is."