Barcelona in de problemen: club stapt naar de FIFA over onderhandelingstactiek

Barcelona in de problemen: club stapt naar de FIFA over onderhandelingstactiek

Gepubliceerd: zaterdag 2 december 2017 om 07:30za 02-12-2017 om 07:30

FC Barcelona heeft zich problemen op de hals gehaald. De Braziliaanse club Gremio stapt naar de FIFA vanwege de tactiek waarmee de Catalaanse club onderhandelt.

Barcelona kreeg van Gremio toestemming om de familie van Arthur, een groot Braziliaans talent, te ontmoeten. De Catalaanse club greep de mogelijkheid echter aan om de middenvelder in het shirt van Barcelona te laten poseren. Die foto circuleert nu op internet en is voor velen het bewijs dat Arthur speler van Barcelona wordt, terwijl de onderhandelingen over de transfersom nog helemaal niet voltooid zijn. Sterker, de gesprekken over het Ajax-target zijn pas net begonnen.

"We vonden het goed dat de vertegenwoordiger van Barcelona de familie van Arthur wilde ontmoeten", zegt juridisch directeur Nestor Hein tegen FOX Sports. "Maar die foto was helemaal niet nodig. Barcelona maakt zoals altijd gebruik van dit soort dingen in onderhandelingen. We stappen naar de FIFA", aldus Hein.

"We willen nu niet onderhandelen met Barcelona. We zijn de winst van de Copa Libertadores aan het vieren. Als een andere club hier komt en de clausule (van 50 miljoen euro, red.) betaalt, is dat prima, maar niet op deze manier. André Cury (de vertegenwoordiger van Barcelona, red.) moet weten wie dit bedrijf leidt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Barcelona hiervoor gestraft worden?

Ja
54%
Nee
46%
(762 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws