Zaakwaarnemer Turan deelt foto: tweetal in Londen tijdens wedstrijd van Barcelona

Zaakwaarnemer Turan deelt foto: tweetal in Londen tijdens wedstrijd van Barcelona

03-12-2017 12:15
7

De signalen dat Arda Turan FC Barcelona de rug toekeert, worden steeds hardnekkiger. Terwijl de Catalanen zaterdag tegen Celta de Vigo speelden, was Turan samen met zijn zaakwaarnemer Ahmet Bulut in Londen.

Volgens de Engelse boulevardkrant The Mirror wijst dit erop dat de Turkse vleugelaanvaller in onderhandeling is met Arsenal. Turan werd tijdens de afgelopen zomer al voorzichtig gelinkt aan The Gunners en aan een terugkeer bij Galatasaray, maar bleef toch in Catalonië. Arsenal moet binnenkort echter naar alle waarschijnlijkheid afscheid nemen van sterspelers Mesut Özil en Alexis Sánchez en zou in de persoon van Turan al een vervanger op het oog hebben.

Bij Barça lijkt Turan weinig toekomst te hebben. De dertigjarige Turk heeft nog geen minuut gemaakt dit seizoen. Alleen tijdens de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Betis Sevilla behoorde hij tot de wedstrijdselectie, maar kwam hij niet van de bank af. Turan heeft nog een contract tot medio 2020, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat hij die verbintenis uitdient.