Update: De Telegraaf claimt 'zeer concrete' interesse Ajax in Argentijn

Update: De Telegraaf claimt 'zeer concrete' interesse Ajax in Argentijn

04-12-2017 08:32
55

Ajax is nog altijd in de markt voor Lisandro Magallán. Volgens Argentijnse media is de kans groot dat de nummer drie van de Eredivisie op korte termijn een bod zal uitbrengen op de verdediger, 

De 24-jarige Magallán kan op vrijwel alle posities in de achterhode uit de voeten. Ajax zou hem als een welkome versterking voor de defensie zien. Eind oktober doken de eerste geruchten op over Magallán en Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars zou destijds ruim vier miljoen euro hebben geboden op verdediger. Boca Juniors ging niet akkoord met dat bedrag.

De Argentijnse club wil méér geld zien voor Magallán en mogelijk is Ajax bereid om het bod inderdaad te verhogen. Aanwinsten voor de achterhoede lijken geen overbodige luxe in Amsterdam. Daley Sinkgraven is maanden uit de roulatie en Nick Viergever komt dit kalenderjaar ook niet meer in actie. De routinier beschikt bovendien over een aflopend contract. 

Update 4/12 8.32: Ajax is 'zeer concreet' voor Lisandro Magallán. Dat meldt De Telegraaf. De kans op een snelle deal is echter klein. Boca Juniors, de huidige club van de Argentijnse verdediger, wil hem dit seizoen niet laten gaan. In Argentinië werd dit weekend gemeld dat Ajax een verhoogd bod wil uitbrengen op Magallán.