'Ik zou Jones en Vermeer in ieder geval niet nu van positie wisselen'

'Ik zou Jones en Vermeer in ieder geval niet nu van positie wisselen'

04-12-2017 11:07
7

Giovanni van Bronckhorst doet er goed aan om Brad Jones in ieder geval tot de winterstop onder de lat van Feyenoord te laten staan. Dat stelt Sonny Silooy, die voor De Telegraaf naar Feyenoord-Vitesse keek.

Silooy erkent dat Jones zeker geen rust meer uitstraalt dits eizoen. "Al is het ook zo dat hij vorig seizoen niet zoveel te doen kreeg, terwijl er nu veel meer druk staat op het doel van Feyenoord", merkt Silooy op in De Telegraaf. "Afgelopen jaar stond Jones onbevangen onder de lat, terwijl er nu meer van hem wordt verwacht. Die druk kan ertoe leiden dat je soms ook foutjes gaat maken."

De roep om Kenneth Vermeer wordt ondertussen luider en luider. "Ik zou dat in ieder geval niet nu doen", zegt Silooy. "Nog meer wisselingen in de basiself werkt denk ik niet bevorderend. In de winterstop kun je wel tegen Jones en Kenneth Vermeer zeggen dat ze beiden weer de kans krijgen om zich te bewijzen. Nu is het vooral belangrijk het vertrouwen in elkaar weer terug te krijgen, want dat lijkt nu soms te ontbreken."