Guidetti getipt bij Feyenoord: Iedere keer spookt die naam door mijn hoofd

Guidetti getipt bij Feyenoord: "Iedere keer spookt die naam door mijn hoofd"

04-12-2017 14:10
57

Feyenoord heeft John Guidetti nodig. Dat stelt journalist Emile Schelvis. Volgens hem is de Zweed iemand die de hele ploeg op sleeptouw kan nemen.

"Dit Feyenoord heeft nu iets nodig in mentale zin. Iedere keer weer spookt die naam door mijn hoofd: Guidetti", vertelt Schelvis bij FC Rijnmond. "Hij komt niet meer aan de bak bij Celta de Vigo en kan ervoor zorgen dat er iets gebeurt. Gewoon, om die hele ploeg weer een boost te geven. Ik zie mooie dingen, maar ik zie Steven Berghuis ook vijf minuten met zijn hoofd naar beneden lopen als hij een foute bal geeft."

Wedden

Meer odds

Feyenoord zit op een dood spoor, vindt Schelvis. De Rotterdammers boekten zaterdag wel hun eerste thuiszege sinds 23 september door Vitesse met 1-0 te verslaan. "Maar er is niemand die ze eroverheen kan trekken. Laat dan iemand komen die er onbevangen tegenaan gaat, het hart van de supporters al heeft en een beetje schijt heeft aan alles. Iemand die zegt: Je speelt bij Feyenoord, je speelt in De Kuip, wij zijn hier de baas."

Het is niet de eerste keer dat Guidetti in verband wordt gebracht met een terugkeer bij Feyenoord. De regerend landskampioen huurde hem in het seizoen 2011/2012 van Manchester City en dat werd een groot succes. De afgelopen jaren heeft de 25-jarige Zweed, die geen basisplaats heeft bij Celta de Vigo, er nooit een geheim van gemaakt een speciaal gevoel te hebben bij Feyenoord.