Update: Feyenoord komt met update over El Ahmadi: verrekking in knieband

Update: Feyenoord komt met update over El Ahmadi: verrekking in knieband

05-12-2017 16:48
15

Een meevaller voor Giovanni van Bronckhorst in de aanloop naar de laatste Champions League-wedstrijd, thuis tegen Napoli. Sofyan Amrabat meldde zich op het trainingsveld.

Amrabat hield een enkelblessure over aan een botsing met doelman Brad Jones in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Vitesse (1-0). Aanvankelijk leek de kans op zijn meespelen tegen Napoli nihil, maar Van Bronckhorst komt maandagmiddag met goed nieuws.

"Hij is buiten geweest en heeft uitgelopen. Het was een botsing met Brad, maar het gaat goed met hem. De verwachting is dat hij woensdag inzetbaar is", aldus de trainer tegen Feyenoord TV.

Karim El Ahmadi ontbreekt wel tegen Napoli. Hij viel zaterdag uit met een knieblessure. Van Bronckhorst: "Het gaat redelijk met Karim. We zijn nog aan het onderzoeken wat het precies is. Daar hopen we snel wat meer duidelijkheid over te kunnen geven."

Update 05/12: Via de officiële kanalen meldt Feyenoord dinsdagmiddag dat El Ahmadi last heeft van een lichte verrekking in zijn knieband. Dat is gebleken uit een MRI-scan. Later deze week zal pas blijkbaar wanneer de captain van de Rotterdammers weer inzetbaar is. Tegen Napoli (woensdag) ontbreekt El Ahmadi sowieso, achter de clash met FC Utrecht van zondag staat dus een vraagteken.