Ajax-flop Sana biedt meetrainende Ajacied stage aan: Echt een goede speler

  Ajax-flop Sana biedt meetrainende Ajacied stage aan: "Echt een goede speler"

  dinsdag 5 december 2017 om 23:49

  Ruben Ligeon krijgt een kans in Denemarken. De 25-jarige verdediger, die de laatste maanden zijn conditie op peil hield bij Jong Ajax, mag op proef komen bij AGF Aarhus. Tobias Sana maakte dat mogelijk.

  Ligeon is sinds eind augustus clubloos, nadat hij zijn contract bij Slovan Bratislava liet ontbinden. Na een periode bij Jong Ajax gaat hij in Denemarken proberen een contract af te dwingen. "Tobias Sana belde me en nodigde me uit om naar Aarhus te komen. Nu ben ik hier een week en zullen we zien wat er gebeurt", vertelt Ligeon aan Jyllands-Posten.

  Sana, die van 2012 tot 2015 tegelijkertijd met Ligeon onder contract stond bij Ajax, is blij dat hij zijn oude maatje weer ziet. "Hij is echt een goede speler, anders had ik hem ook niet uitgenodigd. Hij heeft voor Ajax gespeeld en is nog jong. Hij heeft nog bij drie andere Nederlandse clubs gespeeld, voordat hij vertrok naar Slovan Bratislava."

  Ligeon speelde twintig wedstrijden voor Ajax en speelde in de Eredivisie voor NAC Breda, Willem II en FC Utrecht. In 2016 maakte hij de overstap naar Slovan Bratislava.

  Lees ook: Clubloze back traint mee in Amsterdam: 'Elke dag berichten van zaakwaarnemers'

  Plaats een reactie

  Fritz Korbach +21358
  woensdag 6 december 2017 om 00:11
  Als je het over de duivel hebt trap je hem op zijn staart, of niet Arie?
  Vind ik leuk
  Vato75 +2279
  woensdag 6 december 2017 om 02:54
  Hup nederlands elftal
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Ajax-flop Sana biedt meetrainende Ajacied stage aan: "Echt een goede speler"