Update: Keizer: Ik heb goede hoop dat hij het duel met PSV gaat halen

Update: Keizer: "Ik heb goede hoop dat hij het duel met PSV gaat halen"

06-12-2017 15:13
60

Bij Ajax zijn er nog veel twijfelgevallen richting de topper met PSV van komende zondag. Drie spelers trainden woensdag apart van de groep.

Dat meldt Voetbal International. Max Wöber, Klaas-Jan Huntelaar en Mitchell Dijks werkten afzijdig van de groep aan hun herstel. Amin Younes trainde na blessureleed wel weer volledig mee met de groep tijdens de woensdagtraining.

Ajax is er alles aan gelegen om Wöber op tijd fit te krijgen voor het duel met PSV in de Arena. Daley Sinkgraven en Nick Viergever zijn afwezig en ook Dijks is niet helemaal fit. Daarmee is Wöber een van de weinige overgebleven opties op de linksbackpositie. Afgelopen weekend speelde trainer Marcel Keizer tegen FC Twente in een 3-4-3-formatie vanwege de personele problemen aan de linkerkant van de defensie.

Update 15.13: Wöber lijkt zondag gewoon in actie te komen tegen PSV. Keizer gaf woensdagmiddag, direct na de training, aan dat de Oostenrijkse verdediger waarschijnlijk op tijd fit is. "Ik heb goede hoop dat hij het duel met PSV gaat halen", tekende FOX Sports op uit zijn mond.