'Woest United krijgt zijn zin: Palace wil ruimte maken en denkt aan Fosu-exit'

  'Woest United krijgt zijn zin: Palace wil ruimte maken en denkt aan Fosu-exit'

  donderdag 7 december 2017 om 09:52

  Crystal Palace overweegt Timothy Fosu-Mensah eerder terug naar Manchester United te sturen. De negentienjarige verdediger komt onder manager Roy Hodgson nauwelijks aan spelen toe.

  Frank de Boer haalde Fosu-Mensah op huurbasis naar Londen, maar na diens ontslag verdween het talent uit de basis. Sinds 5 november speelt de Amsterdammer geen rol meer bij Crystal Palace. De laatste vier wedstrijden schopte hij het alleen tot de bank.

  Manchester United is daar woest over en wil Fosu-Mensah terughalen en The Guardian meldt nu dat Crystal Palace dit ook overweegt. Op deze manier kan de club een nieuwe huurspeler aan de selectie toevoegen: Liverpool-spits Danny Ings. Clubs in de Premier League mogen maar twee huurlingen uit Engeland in de selectie hebben. Met Fosu-Mensah en Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) zit de club al aan zijn maximum.

  Plaats een reactie

  Truth +3019
  donderdag 7 december 2017 om 12:52
  Spijtig voor hem want hij was nochtans goed bezig onder FDB...andere trainers willen altijd andere spelers alsof ze willen zeggen jullie zijn niet goed genoeg ...de club zou dit moeten verbieden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws