Feyenoord-debuut kondigde zich al aan: 'Zie je dat er een kans ligt'

Feyenoord-debuut kondigde zich al aan: 'Zie je dat er een kans ligt'

07-12-2017 13:55
14

Tyrell Malacia heeft een dag na zijn debuut voor Feyenoord in het Champions League-duel met Napoli voor het eerst gereageerd op zijn vuurdoop in De Kuip. De goed spelende linksback is bijzonder trots.

"Ik heb goed kunnen slapen en ben goed wakker geworden, met een mooi gevoel", zegt Malacia tegen Feyenoord TV. "Ik heb voor de wedstrijd hetzelfde gedaan wat ik altijd doe, eigenlijk heb ik totaal geen spanning gehad. Ik probeerde in de wedstrijd te komen door makkelijk te spelen. In het begin ging het wel redelijk, daarna pakte ik het goed op en dan zie je dat het heel lekker gaat. De trainer heeft tegen me gezegd dat ik mijn eigen spel moest spelen en dat heb ik geprobeerd te doen."

Malacia hoopte richting het duel met Napoli stiekem al op speeltijd, toen Miquel Nelom wegviel met een blessure. "Jongens vallen weg door blessures, dan zie je dat er misschien een kans voor jou ligt. Dan hoor je van de trainer dat je mag spelen en dan winnen we ook nog… Dat is fantastisch en had niet mooier gekund."