'Courtois heeft door situatie waarschijnlijk slecht nieuws voor Chelsea'

  'Courtois heeft door situatie waarschijnlijk slecht nieuws voor Chelsea'

  donderdag 7 december 2017 om 15:08

  De kans is groot dat Thibaut Courtois zijn contract bij Chelsea niet gaat verlengen. Zelfs als The Blues akkoord zouden gaan met een verdubbeling van zijn salaris, lijkt de Belg te vertrekken. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Evening Standard.

  Hoewel een forse salarisverhoging een van de eisen is van Courtois, spelen er ook heel andere zaken mee. Volgens Evening Standard is de doelman gelukkig in Londen, maar mist hij zijn kinderen. Die wonen namelijk bij hun moeder Marta Dominguez in Spanje. Door het drukke schema in Engeland ziet de doelman zijn kinderen heel weinig en dat begint te knagen.

  Het contract van Courtois bij Chelsea loopt nog tot medio 2019. Als hij weigert bij te tekenen, ligt een transfer in januari of komende zomer voor de hand. Real Madrid zit op het vinkentouw. De Koninklijke aast al langer op een nieuwe doelman en de Belg past in het profiel, al is ook David De Gea een belangrijke kandidaat.

  Plaats een reactie

  donderdag 7 december 2017 om 16:43
  Zolang Mourinho coach is bij ManU gaat DeGea nergens heen,staat beestachtig goed te keepen de laatste maanden,maar 9 goals tegen in de PL. Daarna komt Neuer( helaas geblesseerd) en dan Courtois.Zal hem door Atletico niet in dank worden genomen als ie naar Real gaat.
  Vind ik leuk
  donderdag 7 december 2017 om 18:37
  Real een mooie club voor Thibaut
  Vind ik leuk
  donderdag 7 december 2017 om 19:23
  Zoiets kun je niet bedenken als je een contract voor gelegd krijgt?
  Vind ik leuk
  donderdag 7 december 2017 om 22:50
  Zou jammer zijn als hij niet bij tekent. Maar ja bij mijn club komen ze en gaan ze. Voetballers hè....most of them.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Courtois heeft door situatie waarschijnlijk slecht nieuws voor Chelsea'