Breuer reageert op uitlachen Van der Gijp: Zo iemand mag dat ook zeggen

Breuer reageert op uitlachen Van der Gijp: "Zo iemand mag dat ook zeggen"

08-12-2017 12:04
20

Eredivisie-veteraan Michel Breuer staat aan de vooravond van een bewonderenswaardig jubileum. De 37-jarige Sparta-verdediger kan zondagmiddag tegen Vitesse zijn vijfhonderdste wedstrijd in het betaald voetbal afwerken.

De routinier beschikt over een aflopend contract, maar denkt voorlopig nog niet aan stoppen. "Dat moeten we nog bekijken. Voorlopig speel ik en ben ik er vooral mee bezig om Sparta te behouden voor de Eredivisie. In de maanden na de winterstop praten we meestal over mijn eventuele rol voor volgend seizoen", laat hij weten aan Trouw.

Breuer werd deze week in Voetbal Inside nog bespot door René van der Gijp, die hard moest lachen om een filmpje waarin Breuer eruit werd gesprint door PSV-aanvaller Hirving Lozano. "Dat verhaal heb ik al zo vaak gehoord", haalt de stopper zijn schouders op. "Zo iemand mag dat ook zeggen. Het doet me niet zo veel. Ik speel nog steeds elke week, dus er zal ook wel iets in orde zijn met mij. Op een gegeven moment zal het klaar zijn, ja. Maar ik maak me daar niet druk om. Er zijn ergere dingen."