Feyenoord houdt aanvaller in de gaten: 'Ben een paar keer gebeld door Van Geel'

Feyenoord houdt aanvaller in de gaten: 'Ben een paar keer gebeld door Van Geel'

10-12-2017 12:27
14

Mohamed El Hankouri wordt goed in de gaten houden door Feyenoord, de club die hem dit seizoen verhuurt aan Willem II. De jonge vleugelaanvaller heeft regelmatig contact met technisch directeur Martin van Geel en assistent-trainer Jean-Paul van Gastel. 

El Hankouri vertelt dat in gesprek met ELF Voetbal"Ik heb nog contact met sommige jongens en ben een paar keer gebeld door Martin van Geel en Jean-Paul van Gastel. Die gesprekken gingen niet zozeer over mijn ontwikkeling, meer over hoe het hier is. Van Geel heeft hier zelf ook gewoond. Die kon mij dus enkele tips over de omgeving geven", aldus El Hankouri.

Wedden

Meer odds

"Het is een omschakeling, maar ik ben er goed mee omgegaan. Ik vind het eigenlijk heerlijk even uit het drukke weg te stappen en op mezelf te kunnen focussen."

Van zijn tijdelijke overstap naa Tilburg heeft hij sowieso geen spijt. "Het voelt hier een beetje als Feyenoord. De supporters zijn top. Ook als we een achterstand hebben, blijven zij achter de club staan. Je kunt als speler op hen rekenen. En de sfeer binnen de groep is ook goed. Het is alsof we familie van elkaar zijn."