Blom zou Ajax - PSV afgelasten: Laten we eerlijk zijn: het is heel gevaarlijk

Blom zou Ajax - PSV afgelasten: "Laten we eerlijk zijn: het is heel gevaarlijk"

10-12-2017 15:31
29

Als het aan Kevin Blom ligt, wordt ook Ajax - PSV afgelast. Dat laat de scheidsrechter weten aan FOX Sports. Blom glibberde zelf met veertig kilometer per uur van Alphen aan de Rijn naar Amsterdam.

"Laten we eerlijk zijn: het is onderweg heel gevaarlijk", vertelt Blom anderhalf uur voor de aftrap in de Arena aan FOX. "Ik kreeg ook veel berichten van mensen die vanuit Alphen naar de Arena onderweg zijn. Het is maximaal 40 kilometer per uur rijden. Dat is wel een heel gevaarlijke situatie."

"Ik denk dan bij mezelf: moeten we nou echt alles aan de kant zetten om deze wedstrijd door te laten gaan? Maar het is niet aan mij om het duel af te gelasten vanwege de situatie buiten. Ik ga alleen over de situatie hier op het veld. Maar persoonlijk vind ik het buiten heel gevaarlijk. Dat moet je heel serieus nemen."

Op dit moment lijkt het er niet op dat Ajax - PSV wordt uitgesteld, hoewel veel supporters mede door problemen met het openbaar vervoer niet op tijd in de Arena zullen zijn. Blom: "Het blijft maar doorgaan. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik ga over het veld, omstandigheden zijn hier fantastisch."