Update: Zaakwaarnemer bevestigt PSV-deal: 'Als alles lukt: keuren en tekenen'

Update: Zaakwaarnemer bevestigt PSV-deal: 'Als alles lukt: keuren en tekenen'

12-12-2017 16:23
108

Of aanstaande miljoenenaankoop Maximiliano Romero in januari of pas volgend seizoen aansluit bij de selectie van PSV, hangt mogelijk af van de situatie rond Jürgen Locadia. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat dinsdag. 

De afgelopen dagen werd bekend dat PSV druk bezig is met het afronden van de transfer van de achttienjarige spits uit Argentinië. Er zijn nog 'enkele obstakels uit de weg te ruimen', aldus het ED, en Romero moet sowieso nog medisch gekeurd worden door de koploper van Eredivisie.

Wedden

Meer odds

Grote vraag is of de tiener al in januari aansluit in Noord-Brabant. Hij zou ook het seizoen kunnen afmaken bij Vélez Sarsfield. De ontwikkelingen rond Locadia lijken van invloed op een beslissing. De Telegraaf schrijft dinsdag dat Locadia waarschijnlijk maandenlang niet inzetbaar is. Zondagmiddag liep hij een hamstringblessure op tijdens het uitduel met Ajax. 

Romero zal volgens het regionale dagblad één van de duurste aankopen uit de historie van PSV worden. De Zuid-Amerikaan kost zo'n tien miljoen euro. Voor Mateja Kezman werd ooit veertien miljoen euro betaald. 

Update 16.23: Het ED meldt inmiddels dat Romero onderweg is naar Eindhoven. Het medium heeft dat bevestigd gekregen van de zaakwaarnemer van de Argentijnse tiener. 'Als alles morgen (woensdag) lukt: keuren, alle knopen doorhakken en tekenen.'