Ajax wederom gelinkt aan Deense aanvoerder (21): 'Ajax is één van de clubs'

Ajax wederom gelinkt aan Deense aanvoerder (21): 'Ajax is één van de clubs'

13-12-2017 08:50
28

Ajax lijkt nog altijd van plan om zich te versterken met de Deen Mathias Jensen. John Steen Olsen, die namens de Amsterdammers in Scandinavië scout, bevestigt dat hij meerdere wedstrijden van FC Nordsjaelland heeft bezocht, waar Jensen onder contract staat.

Eind augustus werd de 21-jarige middenvelder voor het eerst aan Ajax gelinkt. De Deense krant BT claimt nu, op basis van bronnen rond de club, dat de interesse vanuit Amsterdam sindsdien alleen maar is toegenomen. Steen Olsen houdt zich echter op de vlakte. "Ik ben inderdaad meerdere keren naar FC Nordsjaelland geweest en daar lopen interessante spelers rond. Maar ik noem liever geen namen", vertelt de 74-jarige Ajax-scout aan BT.

De Deense krant heeft ook Nordsjaelland-directeur Carsten Jensen om een reactie gevraagd. "Ik kan bevestigen dat Ajax één van de clubs is die onze spelers heeft bekeken", aldus Jensen, die evenmin op concrete namen wil ingaan. "Het is geen verrassing dat Ajax juist geïnteresseerd is, aangezien wij onze spelers opleiden op een manier die voor Ajax interessant is."