Sneijder-gerucht wordt tegengesproken door Nice: Nee, totaal niet

Sneijder-gerucht wordt tegengesproken door Nice: "Nee, totaal niet"

14-12-2017 19:27
3

Wesley Sneijder is niet bezig met een wintertransfer. Dat zegt OGC Nice-voorzitter Jean-Pierre Rivère. De recordinternational van het Nederlands elftal zou na een halfjaar al op weg zijn naar de Amerikaanse competitie, maar Sneijder wil volgens Rivère knokken voor zijn plaats bij Nice.

"Je weet nooit wat er gebeurt tijdens de transferperiode", spreekt Rivère op een bijeenkomst, geciteerd door Franse media. "Ik weet dat zijn doel is om hier te blijven omdat hij wil laten zien dat hij goed genoeg is om zijn plek te vinden. We zien wel wat er daarna gebeurt. Of er contact met ons is opgenomen door een Amerikaanse club? Nee, totaal niet."

Sneijder werd als grote aankoop binnengehaald, maar lijkt niet in de plannen voor te komen van trainer Lucien Favre. Toch weigert Rivère te stellen dat de middenvelder geflopt is. "Of hij mislukt is? Dat kunnen we pas zeggen na dit seizoen. Ik zeg altijd dat we niet te snel moeten oordelen over spelers die nieuw zijn. Wesley is een geweldige voetballer. Hij raakte hier geblesseerd, maar hij wil hier blijven, vechten voor zijn plek en slagen."