Flinke tegenvaller voor NAC Breda: 'Op dit moment overheerst de teleurstelling'

Flinke tegenvaller voor NAC Breda: 'Op dit moment overheerst de teleurstelling'

14-12-2017 22:16
14

De gemeenteraad heeft donderdagavond besloten dat de Stichting Rat Verlegh Stadion niet de nieuwe eigenaar wordt van het Rat Verlegh Stadion. Dat is voor NAC Breda een enorme tegenvaller. De promovendus hoopte op een verlaging van de huidige huisvestigingslasten.

NAC vindt het jammer dat de gemeente Breda ervoor gekozen heeft om het stadion niet te verkopen aan het Stichting Rat Verlegh Stadion. "Op dit moment overheerst met name de teleurstelling over het afwijzen van onze bieding", zegt algemeen directeur Justin Goetzee op de clubsite. "Wij hebben met het ingediende plan alles op alles gezet om de gemeente Breda te overtuigen van verkoop van het stadion aan Stichting Rat Verlegh Stadion."

"Het bod dat wij hebben gedaan was het maximale binnen onze financiële mogelijkheden. We hebben in het bidbook, de maatschappelijke waarde en rol van NAC ingezet met de ambitie om die nog verder te vergoten in en rondom het stadion. Binnen ons plan, konden we met zekerheid stellen dat de huisvestingslasten voor NAC omlaag zouden gaan. Dit is een enorm belangrijke pijler binnen ons beleidsplan en van cruciaal belang voor de verdere verbetering van de financiële continuïteit van NAC."