Feyenoord kan huurling terugroepen: 'Nu niet aan de orde, maar je weet het nooit'

Feyenoord kan huurling terugroepen: 'Nu niet aan de orde, maar je weet het nooit'

15-12-2017 11:23
10

Feyenoord-huurling Simon Gustafson is tevreden over zijn seizoen tot dusver. De aanvallende middenvelder uit Zweden wordt door de stadionclub verhuurd aan Roda JC, waar hij zijn vurig gewenste speelminuten kan maken.

"Als je niet aan spelen toekomt, heeft dat grote invloed op je ontwikkeling. Nu maak ik weer regelmatig minuten en voel ik me een stuk beter", laat Gustafson weten aan het Zweedse Fotbollskanalen. De 22-jarige middenvelder heeft nog regelmatig contact met zijn eigenlijke werkgever. "Vooral met de technische staf en de directie, maar ik spreek ook vaak met de spelers. Ik heb nog veel goede vrienden bij Feyenoord, die me van alles op de hoogte houden."

Gustafson speelt in principe tot het eind van het seizoen in het Parkstad Limburg Stadion, maar kan eerder teruggeroepen door de Rotterdammers. "In theorie hebben ze die mogelijkheid, dat staat in het huurcontract", onthult de Zweed. "Maar dat is meer uit voorzorg, voor wanneer ze veel geblesseerden hebben of iets dergelijks. Dat is nu niet aan de orde, maar je weet nooit hoe het loopt."

Lees ook: 'Ik heb de spelers van Feyenoord vooraf geplaagd met wat appjes'