Gemeente Eindhoven laat PSV-fans in de kou staan: Heel vervelend

Gemeente Eindhoven laat PSV-fans in de kou staan: "Heel vervelend"

15-12-2017 21:30
28

PSV mag van de gemeente Eindhoven de stadionverwarming niet aanzetten tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De aanpassing van deze week is niet goedgekeurd, omdat deze niet aan de gestelde eisen voldoet.

"Er is echt met man en macht aan gewerkt. We hebben deskundigen geraadpleegd, maar het is niet voldoende gebleken om aan de veranderde eisen van het testprotocol te voldoen, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands op de PSV-site. "We vinden het heel vervelend, want we snappen dat dit ten koste gaat van het comfort, maar veiligheid en zorgvuldigheid gaan boven alles. Nader onderzoek afgelopen week heeft de betrokken partijen geleerd dat we er qua aanpassingen nog niet zijn."

De werkzaamheden gaan maandag direct verder, laat PSV weten. Het is echter uitgesloten dat de verwarming tijdens de thuiswedstrijden tegen VVV-Venlo en Vitesse wel zal branden. Enkele zakelijke gedeeltes van het Philips Stadion zijn voorzien van elektrische heaters, die door de gemeente Eindhoven wel zijn goedgekeurd.