Update: 'Transfer Romero naar PSV vraagt geduld, zondag en maandag geen akkoord'

Update: 'Transfer Romero naar PSV vraagt geduld, zondag en maandag geen akkoord'

17-12-2017 11:57
83

Maximiliano Romero is nog altijd geen PSV'er. Het was de bedoeling dat de Argentijn vrijdag zou tekenen in Eindhoven, maar PSV verwacht dit weekend geen definitief akkoord meer.

Dat meldt Voetbal International vrijdagavond. Het is niet bekend waarom de deal langer in beslag neemt dan verwacht. Romero is al sinds woensdag in Nederland en was donderdag zelfs al in het Philips Stadion. Het Eindhovens Dagblad meldde donderdagavond dat er een akkoord is en dat Romero naar alle waarschijnlijkheid vrijdag zou tekenen bij PSV. Dat is niet gebeurd.

Niets leek een transfer in de weg te staan, maar volgens VI is er op het laatste moment toch weer ruis op de lijn ontstaan. Naar verluidt ligt er voor Romero een contract klaar dat op 1 juli 2018 ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar. Romero moet PSV ongeveer tien miljoen euro kosten. Hij komt over van Vélez Sarsfield.

Update 17/12 11.55: Het duurt nog even voor de transfer van Romero rond is. De speler zelf is akkoord met de Eindhovenaren, maar onder de contracten ontbreekt nog de handtekeningen van Vélez Sarsfield en PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV verwacht dat de deal rond gaat komen, maar de club denkt dat het zondag en ook maandag nog niet lukt om het af te ronden.