Genee en Driessen analyseren en noemen 'bijzondere trainer' voor Ajax

Genee en Driessen analyseren en noemen 'bijzondere trainer' voor Ajax

17-12-2017 11:11
57

Valentijn Driessen denkt dat Ajax Europees alleen weer succes kan boeken met een 'bijzondere trainer' aan het roer. Marcel Keizer is dat in de ogen van de journalist van De Telegraaf niet. Afgelopen seizoen behaalde Ajax onder Peter Bosz de finale van de Europa League.

Of dat er de komende jaren weer in zit? "De komende jaren niet", zegt Driessen na afloop van Voetbal Inside. "Dan moet je wel een bijzondere trainer hebben. Alle successen van Ajax zijn geboekt met heel bijzondere trainers. Cruijff, Van Gaal, Michels, Bosz. Dat zijn allemaal bijzondere trainers. Marcel Keizer is geen bijzondere trainer. Zie jij bijzondere trainers in Nederland lopen?", vraagt hij aan Wilfred Genee. "Erik Ten Hag? Ja."

Driessen stelt dat Ajax op het gebied van jeugdopleiding goed bezig is. Onlangs maakten de Amsterdammers bekend de Chinese markt op te gaan. "Ze halen meer dan vijf miljoen euro uit die Chinese markt. Dat is meer dan PSV van de hoofdsponsor (energiedirect.nl, red.) krijgt. Dat doet Van der Sar goed en die commercieel directeur ook, Menno Geelen. Die jeugdopleiding is gewoon het verkopen van je kennis."

No Poll