Fraser hangt vuile was buiten: Hebben ze mijn werk makkelijker gemaakt? Nee

Fraser hangt vuile was buiten: "Hebben ze mijn werk makkelijker gemaakt? Nee"

18-12-2017 07:30
13

De kans lijkt groot dat Vitesse-trainer Henk Fraser aan zijn laatste seizoen in Arnhem bezig is. Fraser beschikt over een aflopend contract in het Gelredome en liet zich zondagavond bij Studio Voetbal kritisch uit over de manier waarop Vitesse geleid wordt.

Fraser liet eerder in het seizoen al doorschemeren dat de raad van commissarissen van Vitesse, met name de Rus Valeri Oyf, te veel invloed uitoefende op zijn positie. "Hebben ze mijn werk makkelijker gemaakt? Nee, absoluut niet", aldus Fraser, die bovendien technisch directeur Mo Allach zag vertrekken. "Het vertrek van Mo vind ik niet alleen voor mij, maar ook voor de club echt een gemis."

"Elke trainer staat voor zijn visie, zijn ideeën en zijn opstelling", vervolgt Fraser, die met deze opmerking tafelgenoot Özcan Akyol prikkelt. "Ik vind het een beetje abstract allemaal. Zeg je nu eigenlijk: als dat niet meer kan, dan is het wel klaar voor mij?" Fraser: "Ja. En het is ook reëel dat dit gaat gebeuren. Maar ik had eigenlijk beloofd dat ik hier niet over zou praten..." Op de vraag of hij ook na dit seizoen trainer van Vitesse is, wil Fraser geen expliciet antwoord geven. "Maar ik ben er voor mezelf wel uit, ja."

Lees ook: 'Schandalig' optreden Fraser bij Studio Voetbal zorgt voor ophef: 'Die gaat weg'

No Poll