Sparta ontvangt sollicitatie na ontslag Pastoor: Ze weten me te vinden

Sparta ontvangt sollicitatie na ontslag Pastoor: "Ze weten me te vinden"

Gepubliceerd: maandag 18 december 2017 om 09:25ma 18-12-2017 om 09:25

Sparta heeft de eerste publieke sollicitatie sinds het ontslag van Alex Pastoor al binnen. Henk van Stee wil aan de slag als hoofdtrainer of technisch directeur.

Pastoor bekleedde beide functies op Het Kasteel, maar werd zondag na de 0-7 nederlaag tegen stadgenoot Feyenoord op non-actief gezet. "Ik weet dat mijn naam al heel lang rondwaart op Het Kasteel", aldus Van Stee tegen NOS Langs de Lijn. Hij was in het verleden speler en assistent-trainer bij Sparta en is nu werkzaam in de amateurtak van de Rotterdamse club. "Als ze denken dat ik een toegevoegde waarde ben, weten ze me te vinden."

Van Stee staat open voor een gesprek met Sparta. "Jawel, maar dat sta ik voor elke club. Ik heb een jaartje niks gedaan na mijn terugkeer uit Sint-Petersburg en heb wel zin om weer hele dagen met voetbal bezig te zijn", aldus de 56-jarige Rotterdammer, die bij Zenit zeven jaar lang technisch directeur was. Daarvoor was Van Stee trainer van onder meer Feyenoord en AZ. Wil hij bij Sparta aan de slag als trainer of technisch directeur? "Dat maakt mij niet zoveel uit. Ik heb de leeftijd dat het alle twee kan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws