Opvallende keuze Keizer pakt geweldig uit: 'Een goede keuze, heel belangrijk'

  Opvallende keuze Keizer pakt geweldig uit: 'Een goede keuze, heel belangrijk'

  Gepubliceerd: maandag 18 december 2017 om 19:56ma 18-12-2017 om 19:56

  Arnold Bruggink is zeer te spreken over Klaas Jan Huntelaar. Zondag mocht de spits van Ajax in de basis beginnen tegen AZ en dat pakte goed uit, concludeert ook Bruggink. 

  "Het was een goede keuze. Huntelaar was heel belangrijk", zegt de analist bij FOX Sports. Huntelaar kreeg de voorkeur boven Kasper Dolberg en was met een doelpunt en een versierde penalty van onschatbare waarde voor zijn ploeg. Toch miste hij ook een aantal opgelegde kansen. De manier waarop 

  "Wat ik mooi vind aan Huntelaar, daar kunnen jonge jongens nog van leren: ondanks dat hij kansen mist, gaat hij gewoon door. Hij heeft geen rouwmoment. Huntelaar miste veel kansen, maar hij heeft wel altijd een idee wat hij doet. Hij doet nooit zomaar iets", aldus Bruggink. 

  Plaats een reactie

  Leedz +7058
  maandag 18 december 2017 om 20:02
  Volgens mij gaf Keizer aan Dolberg rust te geven ivm de drukke schema, in hoeverre is het dan een goede keuze van Keizer Huntelaar in te brengen?

  Enige goede keuze in deze is dat hij Dolberg rust heeft gegeven
  [Reactie gewijzigd op maandag 18 december 2017 om 20:03]
  Vind ik leuk
  Barry Engels +31512
  maandag 18 december 2017 om 20:12
  Arnold spreekt....
  Arnold vindt....
  Arnold zegt....

  Nieuwe Chef Open Deuren bij FOX
  Vind ik leuk
  Antikunstgras +13025
  maandag 18 december 2017 om 20:25
  Zus van arnold?
  Vind ik leuk
  maandag 18 december 2017 om 20:18
  Dolberg is gewoon een goede spits maar Klaas is op dit moment beter. Bank Dolberg nou gewoon eens voor een tijdje, hij kan er alleen maar mentaal sterker van worden. Hoe oud is hij nou... juist die periodes maken of kraken een spits!
  Vind ik leuk
  djepie +91
  dinsdag 19 december 2017 om 13:01
  Ik ben het hier niet mee eens. Huntelaar was de hele tijd erg vervelend in het veld, creëert weinig voor zichzelf en is veel minder balvast en technisch vaardig dan Dolberg. Heb Huntelaar de ene na de andere grote kans zien missen en zeikt op zijn ploeggenoten als hij 1 x een bal doorkopt en zijn ploeggenoten staan er niet METEEN al... Huntelaar is niet meer de Huntelaar van vroeger. Ik stoor me zelfs aan Huntelaar. Als je continu overtredingen nodig hebt om je duels te winnen, of ellebogen moet uitdelen in een lucht duel, kom je kwaliteit te kort. Buiten dat spuugt die gast altijd het HELE veld onder niet normaal. (ik ben ajax fan) en vind dat je Dolberg altijd moet opstellen. Meer potentie, meer kwaliteit, kan nog voor veel geld weg als die presteert. Huntelaar moet gewoon wachten tot Dolberg weg is in mijn opinie
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws