'Van La Parra kan verkassen na Manchester City-incident: 6 à 7 miljoen euro'

'Van La Parra kan verkassen na Manchester City-incident: 6 à 7 miljoen euro'

19-12-2017 07:25
6

Rajiv van La Parra kan volgende maand een transfer maken binnen de Premier League. West Bromwich Albion heeft concrete belangstelling voor de vleugelaanvaller van Huddersfield Town. 

Dat meldt boulevardkrant The Sun dinsdag. De  26-jarige Van La Parra speelt sinds 2016 voor Huddersfield. Afgelopen seizoen promoveerde hij met de club naar de Premier League. Hij begon het jaar als basisspeler, maar volgens The Sun is de relatie tussen de buitenspeler en manager David Wagner inmiddels bekoeld.

Wedden

Meer odds

Wagner was eerder deze maand op woest op Van La Parra, die het na afloop van het thuisduel met Manchester City (1-2 nederlaag) aan de stok kreeg met Leroy Sané en een rode kaart ontving. Hij miste daardoor drie competitieduels. 

Nu lonkt er in januari dus een overstap naar een andere club uit de hoogste Engelse divisie. West Brom-manager Alan Pardew heeft een mooi budget voor nieuwe spelers en hij zit Van La Parra, oud-speler van onder meer Feyenoord, Caen en sc Heerenveen, als een ideale aanwinst. Prijskaartje: zo'n zes à zeven miljoen euro. West Brom staat momenteel op de negentiende plaats.